2019-12-30

DRIFTSTÖRNING - NÄT

Vi upplever just nu en störning i vårt nät. Detta innebär att kunder i Göteborgsområdet kan påverkas . Vi har routat om en del kunder som påverkas och de har nu nät igen men med mindre kapacitet.

09:00 Det är ett avgrävt fiberstråk på Hisingen och vår underleverantör Gothnet har personal på plats för att åtgärda problemet.

14:30 Tekniker på plats arbetar så fort det går men det tar tyvärr tid. Närmare information kring sluttid har vi ännu inte fått. Uppdatering kommer runt kl 17:00.

18:00 Tidsplanen är oklar eftersom många faktorer påverkar situationen, tyvärr kan det ta hela natten och lite till för att åtgärda skadan. Det finns även lite goda nyheter, entreprenören har fördubblat sina tekniker som är på plats vilket leder till en snabbare åtgärd.

20:00 Vi får kontinuerligt fler kanaler tillbaks och förväntad klartid från leverantören är nu 23:59

23:50 Nu är driften återställd och åtgärdat av våra entreprenörer. Om era förbindelser ej fungerar efter sluttiden ,vänligen kontakta vår support.

Om du har någon fråga eller fundering kring detta, var god kontakta vår support. Kontaktuppgifter till supporten hittar du högst upp på denna sidan.